fbpx In Vino Veritas | BLeisureDMC
Your Guide for Business & Leisure Travel Experience in South & East Serbia

In Vino Veritas

Putokaz za najbolje vinske i gastro rute južne i istočne Srbije.

Sve je veće interesovanje individualnih turista, grupa i kompanija da učestvuju u  tradicionalnim aktivnostima u prirodi i na selu. Stoga su naši  kreativni tematski programi sjajan način za očuvanje kulturne baštine i tradicije juga Srbije. Jedan od tematskih oblika turizma u ekspanziji je svakako vinski turizam, koji je ujedno i oblik seoskog turizma. A zajedno se usko prepliće sa putevima kulture i nasleđa, održivim razvojem i turističkom promocijom.

Na osnovu geo lokacije i kulturno-istorijskog nasleđa, prirodno je da se vinski putevi jugoistočne Srbije nadovezuju na Evropsku kulturnu rutu "Put rimskih careva i dunavski put vina" i tako povežu arheološka nalazišta iz rimskog perioda, vinarije, tvrđave, muzeje, kulturnu baštinu i autentični gastro užitak juga Srbije. Umrežavanjem i interpretacijom  nasleđa na vinskoj ruti južne Srbije, dobija se visok nivo turističke ponude i time povećava atraktivnost i vidljivost ove destinacije na evropskom i svetskom tržištu.

Vaša sledeća destinacija?

Detalje i program vinskih tura južne Srbije možete pogledati i preuzeti sa ovog linka. 

Pratite našu Face Book i Instagram stranicu za informacije o datumima realizacije vinskih tura sa našom partnerskom agencijom Nature Travel Office. 

Upite za organizovane grupe ili motivaciona putovanja vaše kompanije možete poslati ovde.

Uživajte ove jeseni u potpuno novim i jedinstvenim vinskim turama, nagradite sebe i vaše zaposlene, motivišite vaš tim na originalan način jer "U vinu je istina"...

Thu, 09/23/2021 - 17:30 to Thu, 03/31/2022 - 18:00