fbpx Zimska čarolija u srcu Niša | BLeisureDMC
Your Guide for Business & Leisure Travel Experience in South & East Serbia

Zimska čarolija u srcu Niša

Postoje sjajni načini da budete na svežem vazduhu i uživate u zimi, bliže vašem domu nego što mislite! U srcu Niša, tokom novogodišnjih i božićnih praznika, možete uživati u nesvakidašnjim avanturama na svežem vazduhu.

Zimska čarolija u srcu Niša  je koncept aktivnosti na otvorenom, pažljivo osmišljen da istovremeno možete uživati sa porodicom i vašim voljenim osobama tokom prazničnih dana, ne izlažući se riziku Covid infekcije. Na ovom linku možete pogledati detalje o svim avanturama na svežem vazduhu, tokom novogodišnjih praznika.

Niš kroz vekove, program koji se organizuje 30. i 31.12.2020. i 03.01.2021. je odličan način da se upoznate sa istorijom Niša. Strateški položaj koji ima, nalazeći se na raskrsnici puteva, poznatih vekovima kao Via Militaris i Carigradski drum, Niš je oduvek bio meta mnogih imperijalnih osvajača. Zbog svoje turbulentne istorije, Niš je postao grad-muzej i destinacija za turiste koji žele da istraže više o velikim epohama koje su ovde ostavile svoje tragove. 

Čarobno zimsko jahanje šumskom stazom uz nesvakidašnji obilazak Spomen-parka Čegar, duhovno blago Niša ušuškano uz živopisni kanjon brdsko-planinskog prostora-Kalafat ili pak istaknuto da ponosno stoji na najlepšem vidikovcu Niša i odoleva zubu vremena već 10 vekova, su mesta i priče koje će vas fascinirati kroz program Zimska čarolija na konjima, koji se organizuje 01.01.2021.

Doživi pravu zimsku avanturu je program koji se organizuje 02.01.2021. za sve zaljubljenike u planinarenje i one koji žele da se u tome oprobaju, šetajući Stazom zdravlja

Sjajan način da upoznate grad meraka je program koji u centru grada organizuje Turistička organizacija Niš. Na Trgu kralja Milana od 27.12-31.12.2020. Novogodišnja šuma sa bazarom rukotvorina juga Srbije, uz degustaciju čaja i kuvanog vina. U parku 7. jula, na platou kod zgrade gradonačelnika, Novogodišnji grad sa vilenjacima, kutijom želja, magijom Deda Mraza i ljubavnom pričom, zaintrigiraće svu decu i zaljubljene, u periodu od 11-17 sati. Ulica suvenira juga Srbije zablistaće u Novoj godini od 01.01-15.01.2021. Besplatni vaučeri za vožnju novogodišnjim fijakerom, čaj i kuvano vino mogu se preuzeti u turističkom info-centru u Obrenovićevoj 38, uz humanitarnu donaciju. Prikupljena sredstva biće donirana Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka - NURDOR. 

Preporučujemo smeštaj po neverovatno niskim cenama tokom novogodišnjih praznika u Tami Resorts hotelima, već od 55€ za dva noćenja. Više detalja o paketima i cenama možete pogledati ovde.

Kompletan program aktivnosti na otvorenom možete pogledati na linku Zimska čarolija u srcu Niša

Rezervacije i upite možete poslati ovde ili putem e-mejla contact@bleisuredmc.com 

Želimo vam srećnu, lepšu i veseliju Novu 2021. godinu!

Wed, 12/30/2020 - 10:00 to Sun, 01/03/2021 - 16:00